keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Wedgen kaltaisia

Ja kun chippailu ja hiekkalyönnit eivät oikein suju niin välineistähän se on kiinni. No, ehkä ei nyt ihan, mutta kun ei osaa lyödä niin kait sitä voi yrittää käyttää mahdollisimman helppoja työkaluja.

Työkalupakkini sai tänään täydennystä. Kutakuinkin mahdollisimman helppoja vehkeitä yritin siis etsiä. Nettihaeskelu oli suht haastavaa, vaihtoehtoja on kuitenkin jonkin verran. Kaupassa käynti ja mailojen hypistely teki valinnasta kuitenkin melko helpon.


Chipperi ja Hiekkamaila samaa sarjaa

Suht normaalit wedget, mutta anteeksiantavammat
Cleveland CBX

Anteeksiantava hiekkamaila

Putterityyliset Chipperit

Päädyin tuohon Cleveland Smart Sole 3.0 parivaljakkoon.
Valinta oli siis melko helppo. 

Putterichippereitä en halunnut. Haluan lyödä chipperillä kuitenkin likimain kuin wedgellä. Haluan käyttää chipperiä lähes aina, kun ollaan alle 40 m päässä lipusta. 

Cleveland CBX mailat olivat sitten ehkä liian normaalin kaltaiset, kun havittelin erikoishelppoja mailoja. Ja sama ehkä oli Callaway Sure Outin kanssa. Varsinkin, kun tuo Cleveland Smart Sole 3.0 chipper erottui muiden vaihtoehtojen seasta niin oli suht luonnollista hankkia saman setin sandy.

Lähes pari tuntia kävin noilla mailoilla lätkimässä harjoitusalueella. Erityisesti tuohon chipperiin tykästyin. Hiekkamailalla lyöminen parani lähinnä toistojen kautta. 

Harson alla ollut ruohokin oli jo intoutunut kasvamaan aika pitkäksi. Vähän pääsi jo testaamaan pientä raffifiilistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti