perjantai 25. lokakuuta 2019

Garmin Fenix 6x Pro Golf

Olen viimeaikoina kokeillut paluuta juoksuharrastuksen pariin. Niinpä alkoi tehdä mieli kelloa, joka taipuisi golffin lisäksi juoksuun. Approach S60 ja S40 soveltuvat juoksuun heikosti. Tuttavuus on sen verran tuore että olen kiertänyt kellon kanssa vasta yhden kierroksen. Laittelen tähän vähän mitä aatoksia kellosta tuolla ensimmäisellä kierroksella tuli.

Perusnäkymä näyttää väylän kartan ja etäisyyden griinin eteen, keskelle ja taakse.



Ihan kohtalaisen hyvin tuo näyttää lyödyt matkat. Muutama etenemislyönti siltä jäi havaitsematta. Mielestäni S60 tai S40 ei ole jättänyt huomaamatta noinkaan montaa.



Lipun paikka on melko helppo korjata lähemmäksi oikeaa. Käytännössä en itse tätä ominaisuutta ole käyttänyt, käyttelen etäisyysmittaria.





UP tai DOWN painikkeista tulee alla näkyvä näkymä. Tällä pysyisi mittaamaan etäisyyksiä esteisiin yms. Kun painaa up/down niin musta kaari liikkuu ja etäisyyslukema (153) muuttuu ja kertoo etäisyyden. Alustava fiilis on, että tämä voisi olla mukavampi kuin S40 ja S60 tapa kertoa etäisyyksiä. (S60 kosketusnäyttö on hankala minun ikänäöllä ja nakkisormilla ja S40 tiedoista on vähän haastava joskus tietää mihin kohtaan esim viistosti kulkevaa vettä etäisyystieto on.)

Yksi ikävä ominaisuus tässä toiminnossa oli, jos oikein ymmärsin... jos tämän käynnistää kävellessä niin etäisyys ei muutu kävelyn mukaisesti vaan etäisyydet näytetään siitä kohtaa mistä toimintoon siirryttiin. Täytyy siis seistä paikallaan, kun tätä käyttää. 


Kun painaa oikean yläkulman painikkeesta niin kuva zoomautuu mustan kaaren ympäristöön.




PinPointer ominaisuus löytyy, mutta ainakin nyt se näytti suuntaa ihan jonnekin muualle kuin lipulle.
Kuvassa lippu on suoraan edessä, nuoli osoittaa aikalailla vasemmalle.



Tuloksen syöttäminen...






Maila-antureitakin tämä tukee. Yhtä yritin matkalla partittaa, mutta jotain sen kanssa saatoin sählätä, täytyy vielä tutkailla lisää.


PlaysLike ominaisuuksin löytyy. Kuvat ilman toimintoa ja toiminnon kanssa ylämäkeen lyötäessä.





Ihan kelvollinen laite tämä on golffiinkin. Pientä totuttelua vaati se, että tässä kaikki ohjailu tapahtuu painikkeilla, kun S40 ja S60 omaa kosketusnäytön. Joissain toiminnoissa kosketusnäyttö on näppärämpi. Joissain toiminnoissa näppäimet voivat olla varmempitoimisia kunhan käyttöön tottuu.

Akun kestoa en kunnolla katsonut, mutta ei se paljoa tuon kierroksen aikana vajunut, arvelisin, että pari hitaampaakin kierrosta tällä taittuisi, luultavasti useampikin.

Nuo Approachit löytävät satelliitit joskus aika hitaasti kentälle tullessa, tämä löysi satelliitit todella nopeasti.


EDIT 26.10.2019
Lisäilen screenshotit mobiiliapista, millaisia tietoja se päivän puuhista näyttää.
(Unitieto ei ole oikein, en pitänyt kelloa yöllä.)













1 kommentti:

  1. Hyvää tietoa. Itse juurin arvon mikä kello sopisi itselle golfiin sekä muuhun urheiluun.

    VastaaPoista